x

Sia: Jeg har to album på vej – og en film

Sia: Jeg har to album på vej – og en film

Først film, så musik

Det er ved at være et stykke tid siden, Sia har udgivet et regulært album, men nu er der forholdsvis snart nyt fra den australske popstjerne. På Twitter lover hun en fan, at hun har hele to album på vej, om end de først udkommer på den anden side af september, hvor hendes kommende film Music har premiere.

En fan viser et ældre filmklip med Sia – dengang hun stadig viste sit ansigt, og hvor hun fremfører en improviseret sang – og spørger, om hun snart udgiver "dette mesterværk" på single. Svaret, fundet af NME, er som følger:

"Jeg har et par feature-optrædener på vej, men jeg har fokus på min film, som udkommer i september. Det er en musical, og efter jeg har lavet promotion for den, vil jeg udgive et nyt album. Jeg har to på vej!"

Sias seneste studiealbum er julepladen Everyday Is Christmas fra november 2017. Sidste år udgav hun albummet Labrinth, Sia & Diplo Present...LSD med all star-gruppen LSD, hvis to andre medlemmer er rapperen og sangeren Labrinth og produceren Diplo. Et udspil, GAFFAs anmelder i øvrigt ikke var særlig begejstret for.

LÆS OGSÅ: Enerverende og retningsløst

Music bliver Sias første spillefilm som instruktør og har Kate Hudson, Leslie Odom Jr. og danseren Maddie Ziegler i hovedrollerne. Maddie Ziegler er kendt fra flere af Sias musikvideoer, blandt andre "Chandelier" og "Elastic Heart". Sia har også selv skrevet og produceret filmen i samarbejde med henholdsvis Dallas Clayton og Vincent Landay. 

Se den særdeles populære musikvideo til Sias "Chandelier":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA