Nyhed

Haim klar med titel og dato på nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Udkommer i god tid inden Roskilde

Den californiske, Roskilde Festival-aktuelle søstertrio Haim har på deres sociale medier nu offentliggjort titel og udgivelsesdato på deres tredje album. Udgivelsen hedder Women in Music Part III og er på gaden 24. april. Det er produceret af gruppens forsanger, Danielle Haim og de to gamle samarbejdspartnere Rostam og Ariel Rechtshaid.

Albummet bliver, som titlen antyder, gruppens tredje. De to første hed dog ikke Women in Music Part I og II, men derimod Days Are Gone og Something to Tell You, udkom i henholdsvis 2013 og 2017 og blev begge internationale succeser.


LÆS OGSÅ: Haim fyrer booking-agent efter kønsdiskrimination

Den 1. marts satte Haim gang i en lille gættekonkurrence på deres sociale medier om titlen på deres kommende album, som havde forkortelsen WIMPIII. Flere gættede rigtigt, og andre bud var "Witches in Music Part III", "Women Inventing Masterful Puzzles" og "Women Intentionally Managing their Power."

Gruppen blev i sidste uge offentliggjort som et af årets Roskilde-navne, da festivalen annoncerede sit fulde program.


LÆS OGSÅ: Mel B fra Spice Girls troede, Haim var konkurrence-vindende fans

Bandet har varmet op til det nye album med tre singler, "Summer Girl", "Now I'm in It" og "Hallelujah", og de har lovet en ny single, "The Steps", senere i dag.

Varm op med "Hallelujah" – og nej, det er ikke den med Leonard Cohen:

ANNONCE