x

Danske musikere holder Stay Home Festival på Instagram

Danske musikere holder Stay Home Festival på Instagram

Stay-Home Festival løber af stablen onsdag den 25. marts.

Det kan være nok så kedeligt at hænge ud derhjemme i den nuværende isolationsperiode, men nu er der endnu en god grund til at blive liggende på sofaen.  

Det københavnske management og bookingbureau Wontune afholder Stay-Home Festival; en virtuel festival med 11 upcoming musikere. De otte offentliggjorte artister er Waqas, Zac Williams, Ara Noir, DJ John Vincet, Esben Munk, Josie Amadonna, Nadia Mimi og DJ Mofiyah.

”Hver artist streamer fra sin personlige Instagram-profil, hvorefter de guider dig videre til hvem, der holder den næste koncert. På den måde kan hele Danmark få en rigtig festivaloplevelse, selvom vi sidder hjemme lige nu,” fortæller manager og grundlægger af Wontune, Kristian Shaw-Mathiassen.

Idéen bag at skabe en Instagram-festival opstod, efter de to musikere Pato og Pilfinger opfordrede dansk radio og tv til støtte op omkring den danske musikbranche, forklarer Wontune på sin hjemmeside.

Stay-Home Festival løber af stablen på onsdag, den 25. marts, klokken 14.00. Den sidste koncert bliver spillet klokken 23.00. Du kan følge med på festivalens Facebook-begivenhed.

LÆS OGSÅ: Danmarks første digitale jazzklub slår dørene op

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA