x

Iggy Pop-klassiker får endelig musikvideo – efter 43 år


Iggy Pop-klassikeren "The Passenger" fra 1977 har langt om længe fået en officiel musikvideo.

Efter mere end fire årtier uden billedside har Iggy Pops proto-punk-banger "The Passenger" fra 1977 fået en musikvideo. Der er tale om en lyrik-video, hvor vi ser utallige sort-hvide billeder af en ung Iggy Pop, der fader ind og ud af optagelser fra motorvejskørsel.

I beskrivelsen af videoen på YouTube takker Iggy Pop for de "smukke billeder, der gør, at denne video virkelig indkapsler perioden."

LÆS OGSÅ: Iggy Pop i gavehumør på sin 73 års fødselsdag 

"The Passenger" blev oprindeligt udgivet som b-side til et andet hit, nemlig "Success". Begge sange udkom desuden på Iggy Pops andet album som solokunstner, Lust for Life, der stadig er hans mest succesfulde til dato. 

Selvom Iggy Pop tidligere på året fyldte 73 år, er han stadig yderst aktiv som kunstner – både live og i studiet. I 2019 udgav han et nyt album, Free, der fik fire stjerner af Gaffa og disse ord med på vejen:

"Der er ikke som sådan noget nyt i, at Osterberg gør, hvad der passer ham – eller at der bor en begavet mand inden i den balstyriske Iggy Pop-figur, for den sags skyld. Free er en velkommen og vital påmindelse," skrev anmelderen.

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA mødte Iggy Pop

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA