x

Britney Spears’ far kalder #FreeBritney-bevægelsen for “en joke”

Britney Spears’ far kalder #FreeBritney-bevægelsen for “en joke”

Efter tusindvis af rasende fans satte spørgsmålstegn ved Britney Spears’ værgemål, gennem hashtagget #FreeBritney, sætter hendes far endelig ord på den yderst omtalte sag.

Han blev nemlig hovedperson i en kæmpe shitstorm, da det kom frem, at Britney Spears siden 2008 har haft en værge, som har fuld kontrol over hendes finanser og liv, i en sådan grad at sangerinden har været frataget helt basale rettigheder. Værgen er altså popstjernens egen far, og værgemålet har blandt andet haft konsekvenser for hendes stemmeret og mulighed for at gifte sig, få børn og endda blot det at bruge en mobiltelefon uden opsyn.

LÆS OGSÅ: Fans raser: Britney Spears bliver udnyttet

Men nu er sangerindens far altså blevet godt og grundigt træt af, hvordan #FreeBritney-bevægelsen tegner ham som en skurk, der holder hans datter til fange, og kommer nu til orde i et stort interview i det amerikanske medie Page Six. Her kalder han blandt andet tilhængere af #FreeBritney-bevægelsen for “konspirationsteoretikere” og fastslår, at det er en sag mellem ham og hans familie.

“Alle de her konspirationsteoretikere ved ikke noget som helst. Verden har ingen anelse om situationens omfang," fortæller han. “Det er op til Californiens domstol at beslutte, hvad der er bedst for min datter. Alle andre skal blande sig udenom”.

Samtidig reagerer Jamie Spears også på beskyldningerne om at stjæle Britneys penge og siger: “Jeg er nødsaget til at rapportere brugen af hver enkelt krone til retten hvert år. Hvorfor fanden skulle jeg have interesse i at stjæle noget?”, fastslår han spørgende.

LÆS OGSÅ: Britney Spears' bror om kontroversielt værgemål: "Det er godt for familien"

Men det, der virkelig generer Spears er #FreeBritney-tilhængernes aggressivitet.

“Folk bliver forfulgt og er ofre for dødstrusler. Det er forfærdeligt. Vi ønsker ikke den slags fans,” fortæller han følelesladet og fortsætter:

“Jeg elsker min datter. Jeg elsker alle mine børn. Men det her er et privat anliggende, og folk skal blande sig udenom”, siger han. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA