x

Tre nyheder i toppen af den danske hitliste – både samlet, track og vinyl

Tre nyheder i toppen af den danske hitliste – både samlet, track og vinyl

Kesi har sat sig tungt på ugens hitliste

Det er onsdag og dermed tid til offentliggørelsen af de officielle danske hitlister, og her finder vi nyheder i toppen af både den samlede albumhitliste, tracklisten og vinyllisten.

Kesi går direkte ind på førstepladsen af albumhitlisten med sit 10 års jubilæumsalbum BO4L, der dermed skubber sidste uges etter, Taylor Swifts Folklore, ned på en tredjeplads med afdøde Pop Smoke og Shoot for the Stars, Aim for the Moon imellem.

Kesi er også en nyhed på førstepladsen af tracklisten med "Blå himmel" featuring Hans Philip.

På vinylhitlisten er det de irske post-punkere Fontaines D.C. (billedet), der går direkte ind som nummer 1 med A Hero's Death.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Fontaines D.C. – Råhed og poesi

Mens Kesi er eneste nyhed i top 40 på albumhitlisten, finder vi lidt flere nyheder på vinylhitlisten. Paul McCartney går ind som nummer fem med genudgivelsen af det 23 år gamle album Flaming Pie, og Alanis Morissette er ny på en 14. plads med sit første album i otte år, Such Pretty Forks in the Road. Mickahl Crack$øn debuterer som nummer 17 med albummet af samme titel.

Tracklisten har masser af nyheder, og de er næsten alle sammen med Kesi i form af sange fra albummet BO4L, der dermed har sat sig tungt på denne uges hitliste. Efter førstepladsen møder vi ham igen som nummer 8 med "Hygger mig pt. 2" featuring Gilli, som nummer 12 med "Baku" featuring Icekiid, nummer 15 med "Snak lidt med mig", nummer 16 med "Ik tænk" featuring Benny Jamz, nummer 19 med "Niveauer", nummer 26 med "Fokus/nætter" featuring Benny Jamz & Kimbo, nummer 27 med "Forretning" featuring Sivas, nummer 29 med "10 timer" og nummer 36 med "Om igen" featuring Noah Carter. 

Tracklisten har dog også to nyheder, som ikke er med Kesi, nemlig Billie Eilish og "My Future" på en 18. plads og Joel Korry featuring MNEK med "Head & Heart" på plads nummer 35.

Den mest spillede sang på de danske radioer er også i denne uge Harry Styles og "Watermelon Sugar".

Se alle ugens hitlister her

Se Fontaines D.C. fremføre titelsangen fra "A Hero's Death":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA