Nyhed

Hør Lukas Grahams nye single med G-Eazy

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album på vej

Lukas Graham har netop udgivet en ny single, "Share that Love", og her får gruppen selskab af den amerikanske rapper G-Eazy. Hør nummeret nedenfor.

"Share that Love" er et forholdsvis langsomt nummer med nogle meget høje toner fra Lukas Forchhammer i broen, der leder op mod omkvædet – og et opløftende kor i refrænet. G-Eazy kommer ind i mellemstykket efter andet omkvæd.


På Lukas Grahams Facebook-side udtaler Lukas Forchhammer:

"Jeg er vokset op et sted, hvor man deler, hvad man har. Det sted hedder Christiania. Samfundet fungerer ud fra, at ingen ejer deres hus, og at du kan gøre, hvad du vil, så længe du ikke forhindrer andre i at gøre, hvad de vil. Det er noget af det, jeg har forsøgt at indfange i min nye sang, "Share That Love", og når jeg lytter til den, mindes jeg, hvordan Christiania har stået sammen – også i de udfordringer, der har været ved at bo i et samfund, bygget op som Christiania. I disse urolige tider, vi befinder os i lige nu, er det vigtigere end nogensinde før at dele, det vi har, især kærlighed."

Lukas Graham arbejder for tiden på et nyt album, gruppens fjerde, opfølgeren til Lukas Graham (Purple Album) fra 2018. Siden dette album har bandet udgivet nu fem singler. Bandet har tidligere i år mistet deres bassist Magnus Larsson alias Magnum, i hvert fald som livemusiker.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham mister medlem


Bandet annoncerede i sidste uge en dansk ekstrakoncert i 2021, og forsalget til denne koncert begynder i dag fredag den 21. august klokken 10.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham giver dansk ekstrakoncert i 2021


ANNONCE