x

Politiet: Justin Townes Earle døde formodentlig af overdosis

Politiet: Justin Townes Earle døde formodentlig af overdosis

Den kun 38-årige singer-songwriter Justin Townes Earle blev fundet død søndag i sidste uge. Nu er der nyt om den sørgelige hændelse.

”Den sandsynlige dødsårsag er en overdosis,” fortæller politiets talsmand, Don Aaron, til Nashvilles mediehus The Tennesean. Politiet venter dog stadig på svarene fra obduktionen for at kunne dokumentere yderligere, men bekræfter, at der ikke er tegn på forbrydelse.

Mandag den 24. august 2020 bekræftede Justin Townes Earles pladeselskab New West Records, gennem den verdenskendte sangers officielle Facebookside, at Justin Townes Earle var afgået ved døden.

Efter mange spekulationer om det præcise dødstidspunkt fortæller politiet til den amerikanske tv-station WKRN, at hans død blev opdaget i forbindelse med et helbredstjek søndag den 23. august, efter en ven fortalte, at vedkommende ikke havde været i stand til at komme i kontakt med ham siden torsdag i sidste uge.

Mistanken om en overdosis kommer ikke ud af det blå. Den dygtige sanger og sangskriver har været på afvænning flere gange, siden han allerede som 12-årig fik problemer med afhængighed af stoffer.

Siden døden blev annonceret på Facebook, har blandt andet sangerne Frank Turner og Billy Bragg samt forfatter Stephen King bidraget med mindeord til den elskede sanger gennem Twitter.

Den engelske singer-songwriter Frank Turner skriver:

”Sørgelige nyheder om Justin Townes Earle. Vi spillede en håndfuld shows sammen gennem årene. Han var en uge yngre end mig, men det har altid føltes som om, at hans sjæl var ældre. En venlig fyr og en fantastisk sangskriver. Hvil i fred.”

LÆS OGSÅ: Singer-songwriteren Justin Townes Earle er død, 38 år


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA