x

Joan As Police Woman kommer til Danmark

Joan As Police Woman kommer til Danmark

Bag kunsternavnet Joan As Police Woman gemmer sig sangerinden, multiinstrumentalisten og sangskriveren Joan Wasser.

Wasser har et alenlangt musikalsk cv i bagagen, blandt andet violinisttjanser for Dambuilders, Those Bastard Souls, Rufus Wainwright og Antony And The Johnsons. Som Joan As Police Woman har hun indtil videre udgivet en ep samt to fuldlængde-album.

Den 38-årige musiker og singer/songwriter er født i Conneticut i USA, og har officielt været aktiv inden for den musikalske verden siden 1991. Hun har dog været optaget af musikken i et længere stykke tid, idet hun allerede som 6-årig begyndte at spille klaver, og som 8-årig fik de første undervisningstimer i violin.

Joans første alum "Real Life" udkom i 2006 og viste prøver på det store talent. GAFFAs anmelder gav dengang fire stjerner for en ganske lovende debut.

Det nyeste album "To Survive" udkom i juni i år og blev lige så godt mødt af GAFFAs anmelder, som også gav fire stjerner for dette udspil. Følgende ord blev inkluderet i anmeldelsen:

"... overvejende med afdæmpede, blåtonede klaverballader om kærlighedens krinkelkroge. Udtrykket er dog en tand mere lavmælt denne gang, og politikvindens sangforedrag endnu mere tilbageholdt, men der er stadig masser af liv og intensitet – både i de følelsesfulde tekster, i den æteriske vokal og det spændingsfyldte klaverspil."

Joan As Police Woman kan opleves i koncert i Vega, København lørdag 25. oktober klokken 21:00. Billetter kan købes nu på Billetlugen.dk

Desuden kan hun opleves på Voxhall søndag den 26. oktober klokken 21:00. Billetsalget starter i dag den 3. September via VoxHall.dk, Ebillet.dk og Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA