x

Mads Langer udskyder koncerter – med lange udsigter

Mads Langer udskyder koncerter – med lange udsigter

Koncerterne i K.B. Hallen og Aarhus Scandinavian Congress Center udskydes til 2022

Mads Langer-koncerterne 13. november i København og 14. november i Aarhus var allerede blevet flyttet fra april, men nu udskydes de igen – og denne gang har det lange udsigter. De nye datoer er 14. april 2022 i Musikhuset Aarhus og 30. april 2022 i KB Hallen.

Langer har offentliggjort nyheden på sin Facebookside, hvor han forklarer, at de rykkes helt til 2022 for at sikre, de rent faktisk kan blive til noget.

LÆS OGSÅ: Her er årets 20 mest spillede danske musikere i radio og tv

Han skriver: ”Kære venner! Jeg har til det sidste håbet, at det var muligt at gennemføre mine koncerter i K.B. Hallen og Århus Scandinavian Congress Center om et par uger, men virkeligheden er desværre, at det ikke kan lade sig gøre p.g.a. Covid-19.”

”Jeg har besluttet mig for at lægge to nye koncerterne i foråret 2022, for at være sikker på, at de kan gennemføres. Jeg håber, at jer der har købt billetter vil holde fast i billetterne. Til gengæld kan jeg love jer, at der kommer ny musik i mellemtiden, som jeg glæder mig til at spille for jer. Der er fuld gang i de kreative gryder herhjemme i stuen. Pas på jer selv og hinanden. Kh Mads”

Bemærk, at Aarhus-koncerten flyttes til Musikhuset.

Billetter til 14. april 2022 i K.B. Hallen findes på ticketmaster.dk, og til 30. april 2022 i Musikhuset Aarhus på musikhusetaarhus.dk

Se Mads Langers Facebookopslag her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA