x

TRAILER: Liam Gallagher giver virtuelt show fra en pram på Themsen

TRAILER: Liam Gallagher giver virtuelt show fra en pram på Themsen

Liam Gallagher har annonceret, at han vil vende tilbage til livemusikken med et virtuelt gig på Themsen.

Og det bliver vitterligt på Themsen – ja, den flod, der løber igennem London – fra en scene, der er bygget på en flydende pram. Du kan se koncerttraileren nedenfor.

5. december kl. 21:00 dansk tid kan man se streamen, hvis man har købt billet, hvor den flydende koncert glider ned gennem London, med byens skyline i baggrunden. Nyheden kommer bogstaveligt talt i kølvandet på, at nogle fans opdagede koncertprammen for nylig en dag i London.

LÆS OGSÅ: 10 grunde til, at What's The Story (Morning Glory)? stadig holder 25 år efter udgivelsen

Liam vil være akkompagneret på prammen af sit fuldtallige band, og de vil spille et blandet sæt af gamle klassikere og nyere materiale. Han udtaler:

 – Til alle mine brødre og søstre omkring i verden: Jeg optræder med en himmelsk en-gangs liveperformance, som I kan streame, der hedder Down By The River Thames, 5. december 2020. Jeg kommer til at give numre fra mine to nummer 1-soloplader såvel som nogle benhårde Oasis-klassikere, hvoriblandt nogle er sange, I ikke har hørt mig synge meget, meget længe.

Billetter sættes i salg på fredag, den 13. november, og kan rekvireres gennem dette link. Her kan man allerede nu registrere sig til pre-sale for streamen.

Se koncerttraileren her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA