x

Britney Spears og kæresten udtaler sig efter ny dokumentar

Britney Spears og kæresten udtaler sig efter ny dokumentar

Hendes far er en pik, udtaler kæresten

Dokumentaren Framing Britney Spears om Britney Spears’ årelange værgemål opretholdt af faren Jamie Spears har siden udgivelsen den 5. februar lagt internettet ned. Britney Spears selv blev ikke interviewet til filmen – instruktøren Samantha Stark lykkedes aldrig med at få kontakt til hende – men nu kommer sangeren med udtalelse i en post på Instagram. Hun nævner ikke filmen direkte, men det er oplagt at opfatte hendes udtalelse som en kommentar til den.

”Hver person har sin egen historie og sit eget syn på andres menneskers historie. Vi har alle sammen så mange forskellige lysende smukke liv. Husk, lige meget, hvad vi tror vi ved om en persons liv, så ved vi faktisk ingenting om det liv, der leves bag kameralinsen,” skriver hun blandt andet. Se hele opslaget nedenfor.

Også Britney Spears' kæreste Sam Ashgari har udtalt sig. I en Instagram-story, citeret af NME, skriver han blandt andet: "Nu er det vigtigt for folk at forstå, at jeg har ingen respekt for nogen, som forsøger at kontrollere vores forhold og konstant sætter os hindringer i vejen. Jamie er en total pik."

Der har i de senere år været stor debat om faderen Jamie Spears' værgemål, Britney har været under siden sit meget omtalte sammenbrud i 2007. Der har ført til dannelsen af fanbevægelsen #freebritney, der arbejder på at få Britney ud af værgemålet.

LÆS OGSÅ: Dokumentar om Britneys værgemål er ude nu – kan ses gratis

Spørgsmålet om Jamie Spears' fortsatte værgemål skal for en ny høring i Los Angeles i morgen, 11. februar.

LÆS OGSÅ: #FreeBritney – men fra hvad?

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA