x

Ny single fra Asger Techau

Ny single fra Asger Techau

Kashmir-trommeslageren udgiver sit tredje album i år

Sanger og sangskriver Asger Techau udgiver sit tredje album, Levels, senere i år. Den første single fra albummet, ‘’7-20’’, der også er åbningsnummeret, er lige udkommet i dag og kan streames på alle platforme.

‘’7-20’’ er et sørgmodigt og personligt nummer, som er inspireret af sangerens ungdomskæreste:

‘’En pige, jeg var kæreste med for 20 år siden, var gået bort ‒ alt for tidligt. På mit lille lyserøde stykke papir skrev jeg: ”Tak for, at du lærte mig at elske”. Disse ord blev kernen til en sang, jeg vidste måtte ud. ‘’7-20’’ er en hyldest til en fantastisk og farverig pige, der lærte mig utrolig meget om livet og kærlighed. Teksten er på sin vis ord, jeg gerne ville have skrevet på min lille seddel, men ikke havde plads til. Vi havde syv år sammen, for 20 år siden, og jeg husker det hele’’.

Sangeren har været aktiv på den danske musikscene hele sit voksenliv, fra 1991-2014 som trommeslager i Kashmir, der efter planen giver koncerter igen til maj efter et års coronaudskydelse. I 2016 udgav Techau sit solodebutalbum Phonetics, hvor han viste sig som solid sangskriver med øre for melodisk guitarpop.

I forlængelse af debuten kom der to ep’er fra sangeren, nemlig Waves og Times, begge fra 2018. Arbejdet med ep’erne blev fundamentet for et solidt samarbejde med produceren Casper Hesselager, som også denne gang har bidraget til projektet. 

Læs også: ANMELDELSE: Liflig guitarpop for feinschmeckere

Hør "7-20":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA