x

Blake tager på turné med Saybia

Blake tager på turné med Saybia

Saybias kommende turné starter den 3. oktober på Tapperiet i Køge. Det er nu kommet frem, at deres opvarmningsband på en del af turen bliver danske Blake.

Blake består af fem medlemmer, og gruppen har blandt andet gjort sig bemærket på P3's KarriereKanonen, hvor nummeret "Hey Sister" kom med i opløbet blandt de 1800 sange, som radioprogrammet modtog.

Om dette nummer skrev DR på deres hjemmeside, at det var tale om ”Perfektionistisk organisk pop fra en gruppe, som har erfaring og iørefaldende evner”.

Bandet var egentlig i studiet for at indspille deres debutalbum, men smed hvad de havde i hænderne, da de fik tilbudet om at komme med Saybia på turné.

Forsanger og sangskriver Mathilde Lunderskov (eks-Lovebites) fortæller i en pressemeddelelse:

"Det stod hurtigt klart for os, at det her er vores store chance - så vi slog til, selvom vi kun har haft fire uger til at planlægge og finansiere touren".

I forbindelse med turnéen udsender Blake deres første udgivelse, "EP1", i starten af oktober. Denne er produceret af ingen ringere end Kasper Winding. Numrene "Hey Sister" vil også være at finde på denne udgivelse.

Inden deres debutalbum udkommer til foråret, kan Blake desuden opleves på en lang række danske spillesteder som en del af Saybias europaturné.

I Danmark kan man opleve begge bands på følgende steder:

4. oktober – Magasinet, Odense
11. oktober – Studenterhuset, Ålborg
16. oktober – Sønderborghus, Sønderborg
18. oktober – Train, Århus
6. november – Pumpehuset, København

Derudover kan man opleve Saybia med Starfighters-finalisterne Glasswork som support følgende steder:
3. oktober – Tapperiet, Køge
10. okober – Fermaten, Herning

Billetter kan blandt andet findes på GAFFAbillet.dk

Køb billet til koncerten i Ålborg her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA