x

Morcheeba til Danmark

Morcheeba til Danmark

Den engelske trio Morcheeba giver koncert i Danmark. Det sker mandag d. 18. november i Falconer Salen i København, men allerede på mandag starter billetsalget. Morcheeba spillede sidst i Danmark i efteråret 2000 i et udsolgt Store Vega.

Morcheeba udgiver i juli deres fjerde album "Charango", og i GAFFAs julinummer kan du læse et interview med dem. Albummet byder på gæsteoptrædener af så forskellige kunstnere som rapperne Slick Rick og Pacewon og Lambchop-forsangeren Kurt Wagner, og lyden er inspireret af den brasilianske 60’er-gruppe Tropicalia, der havde for vane at mixe sambarytmer med alverdens vestlige lyde. Stilen er dog grundlæggende Morcheebas vanlige blanding af pop, soul, triphop, hiphop og lidt country og blues.

Morcheeba blev dannet i 1995, da triphop-bølgen var på sit højeste, af sangerinden Skye Edwards og brødrene Paul og Ross Godfrey på hhv. beats/scratches og guitar/keyboards. Deres tre album "Who Can You Trust?" (1996), "Big Calm" (1998) og "Fragments Of Freedom" (2000) har tilsammen solgt over 3 millioner eksemplarer og kastet hits som "Trigger Hippie", "Blindfold" og "Rome Wasn’t Built In A Day" af sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA