Nyhed

Ed Sheeran udgiver ny sang og annoncerer dato for nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Efter den enorme succes med sin sidste single “Bad Habits” er den engelske hitmager nu klar med endnu en af slagsen ‒ og med masser spændende detaljer om sit kommende album

Den engelsker singer-songwriter, producer og superstjerne Ed Sheeran har i dag delt nummeret “Visiting Hours”. Sangen er den anden single fra hans kommende album = (Equals) ‒ som i øvrigt bliver udgivet den 29. oktober, har han i dag annonceret.

Den kommende udgivelse er fyldt med personlige sange, hvilket er tydeligt på den nye single “Visiting Hours”, hvor Sheeran taler til sin afdøde mentor og ven, Michael Gudinski, som gik bort i marts i år:  “I wish that heaven had visiting hours / So I can just swing by and ask your advice”. Sangen er skrevet kort efter hans død og blev fremført til en hyldestkoncert for Gudinski i juni.


Albummet er skrevet og indspillet på tværs af Suffolk, London, Sverige og LA. Coveret er en kollage af sommerfugle over et af Sheerans egne abstrakte malerier, og sommerfuglene symboliserer nyt liv, hvilket er den røde tråd på den nye udgivelse.

= (Equals) er et virkelig personligt album, og et der betyder meget for mig. Mit liv har ændret sig meget over de sidste par år ‒ jeg er blevet gift, blevet far, har oplevet tab og har reflekteret over emnerne i løbet af albummet. Jeg ser det som mit blive-ældre-album, og jeg kan ikke vente med at dele det her næste kapitel med jer”, fortæller Ed Sheeran. 

Læs også: VIDEO: En af verdens største stjerner er tilbage – som vampyr 


Hør Ed Sheeran performe sin nye single “Visiting Hours” her:

Artiklen fortsætter efter videoen


 

Se hele tracklisten fra det kommende album:

1. Tides


2. Shivers

3. First Times

4. Bad Habits


5. Overpass Graffiti

6. The Joker And The Queen

7. Leave Your Life


8. Collide

9. 2step

10. Stop The Rain


11. Love In Slow Motion

12. Visiting Hours

13. Sandman


14. Be Right Now

ANNONCE