x

Grimes springer ud som dommer i spacy sangkonkurrence

Grimes springer ud som dommer i spacy sangkonkurrence

Til efteråret vil sangeren Grimes være at finde bag dommerbordet til avatar-sangkonkurrencen Alter Ego.

Den multitalentfulde og spacy sanger Grimes kan nu også tilføje dommer til sit CV, skriver Pitchfork. Til efteråret løber sangkonkurrencen Alter Ego løber over skærmen, og Grimes vil til den tid være at finde bag dommerbordet, ved siden af Alanis Morissette, Will.i.am og Nick Lachey.

Sangkonkurrencen Alter Ego er ikke bare en almindelig en af slagsen som X Factor og The Voice. Det er nemlig verdens første avatar-sangkonkurrence. Her er det meningen, at mennesker fra alle samfundslag får muligheden for at genopstå i teknologiens navn som den stjerne, de altid har ønsket at være. De optræder altså ikke som sig selv, men derimod en avatar, men med deres egen sangstemme. Avataren bliver således deltagernes alter ego.   

Denne verden er ikke umiddelbart fremmed for Grimes, der selv leger med science fiction i sin musik og sine videoer og ikke er bange for at skubbe til grænser. Hun optræder selv jævnligt som avatar-lignende figurer i sine videoer, blandt andet i videoen til sangen Darkseid, som kan ses nedenfor.

Grimes var sidst albumaktuel i 2020, efter fire års stilhed. Her udgav hun Miss Anthropocene, og det gik rent ind hos GAFFAs anmelder, der gav det fem stjerner.

Alter Ego har premiere den 22. september og kan ses på FOX.

LÆS OGSÅ: Grimes udgiver samuraisværds-svingende "Violence"-video

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA