Nyhed

Trey Songs anklaget for seksuelt overgreb

GAFFA.dk – alt om musik

Las Vegas politi er i gang med at efterforske den påståede hændelse

Det er netop blevet offentliggjort, at r&b-sangeren Trey Songz er blevet anklaget for seksuelt overgreb. Den 30. november annoncerede politiet, at de efterforsker anklagerne mod Songz, som indebærer seksuelt overgreb under et hotelophold i Las Vegas, oplyser Billboard

I en erklæring oplyser politiet, at efterforskere modtog en klage over hændelsen, der fandt sted søndag den 28. november, hvor Songz, hvis borgerlige navn er Tremaine Aldon Neverson, også kunne fejre sin 37-års fødselsdag.

Det er dog allerede blevet oplyst, at Songz har samarbejdet i udførelsen af efterforskningen, og ingen er blevet anholdt. Det oplyser Misael Parra, der er talsmand for politiet i Las Vegas. 


Det er ingen hemmelighed, at Trey Songz også tidligere har været indblandet i juridiske problematikker. Tilbage i januar blev kunstneren anholdt, efter at han angiveligt havde skændtes med politibetjente over klager om, at han ikke fulgte coronavirus-protokoller og andre regler ved den fodboldkamp, han var til. Sangeren fik ingen straf. 

I 2017 blev Songz anklaget for "seksuel intimidering" af skuespillerinden Keke Palmer. Palmer hævdede, at Songz havde inkluderet hende i musikvideoen til "Pick Up the Phone" uden hendes samtykke. Palmer hævdede også, at Songz forsøgte at overtale hende til at optræde i videoen ved at lokke hende med mad, alkohol og "seksuel intimidering".

Trey Songz er en tre gange Grammy-nomineret r&b-sanger, der debuterede tilbage i 2005 med albummet I Gotta Make It. Han nåede førstepladsen på Billboards Top R&B Albums-hitliste for 2020 med Back Home


LÆS OGSÅ: R. Kelly anklages for overgreb på mindreårig Aaliyah

ANNONCE