Nyhed

Musikalsk adventskalender fra Johan Kolstrup – inklusive samarbejde med Drew Sycamore

GAFFA.dk – alt om musik

Det første udspil er allerede på gaden

For nylig gav Johan Kolstrup koncert på Hotel Cecil, som vanligt sammen med sin musikalske makker Noah Rosanes. Nu har musikeren udsendt en liveoptagelse fra koncerten, hvor han spiller nummeret "Anna", som første led i en slags musikalsk adventskalender. Her vil en særlig udvalgt livevideo få sin premiere hver søndag i december.

På søndag venter den spritnye sang ”Bryllupsdag”, som er blevet til i samarbejde med svigerinden, Drew Sycamore, og ellers kan du se frem til nye videoindslag den 19. og 26. december. Johan Kolstrup har tidligere udgivet musik som del af Cat Caught Lark og under aliaset Johann.


Tidligere på året udsendte sangeren albummet Frk. Andersen og motorcykelracet, som dog blev modtaget med en middel bedømmelse på tre ud af fem stjerner fra GAFFAs anmelder. Musikeren har tidligere udgivet albummet Ruffled Feathers fra 2014 under aliaset Johann og Prey vs. Predator med Cat Caught Lark i 2011.

LÆS OGSÅ: Johann : Ruffled Feathers

I oktober 2020 varmede Kolstrup op for broderen Mattias Kolstrups projekt Liberty. Her skrev GAFFAs anmelder følgende:


”Det bliver i familien. Det er tydeligt, at Kolstrup-søskende-gruppen er opfostret med kunst i stride strømme og magipulver på cornflakesene for at sikre fin falset, solide kompositioner og andre biprodukter af midtvestjysk kvalitetssikring.”

Se og lyt til "Anna" her:


ANNONCE