Nyhed

Musik i Lejet klar med de første fem navne til 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Der er både nye og etablerede danske kunstnere på programmet

Musik i Lejet vender tilbage fra den 21.-23. juli 2022, hvor 10.000 festivalgæster kan se frem til musik fordelt over fire scener i Tisvildeleje.  Frem mod sommeren vil festivalens mere end 40 navne blive annonceret, men allerede nu kan Musik i Lejet løfte sløret for de første fem kunstnere.

Først finder vi et par gengangere fra 2021-programmet i form af Malk De Koijn og Jada. Festivalen valgte dengang kun at booke danske navne for at støtte op om den danske musikscene. Desuden er Gnags, Prisma og Mina Okabe annonceret til 2022.


Malk De Koijn har spillet sammen i mere end 20 år. På de to årtier er det kun blevet til tre studiealbums, hvoraf det sidste, Toback To The Fromtime, udkom for et årti siden. Den relativt begrænsede diskografi spiller dog ingen rolle for musikken. Trioen, der der består af Blæs Bukki, Geolo Geo og Tue Track, holder absolut stadig.

LÆS OGSÅ: Smash Hit in KB Malken

Jada har markeret sig både på den danske og den udenlandske musikscene, og med hits som ”Nudes” og ”I’m Back” i bagagen – sammenlagt med Jadas unikke evne til at løfte sit publikum op – er du garanteret en fest.


Et andet navn, der efterhånden ikke behøver en introduktion, finder vi i Gnags. Hitmagerne er klar til at dele både ny og gammel musik fra en karriere, der spænder over mere end 50 år.

Prisma udgør et af de nyere indslag på programmet. Søsterduoen har tiltrukket stor opmærksomhed siden udgivelsen af Inside Out tidligere på året og har blandt andet optrådt på Spot Festival og været i rotation på både P3 og P6 Beat.

En anden, der imponerede på dette års Spot Festival, er Mina Okabe. Sangeren udgav sit debutalbum Better Days kort forinden festivalen – et album, der blev modtaget med fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.


Musik i Lejet er blandt de mange festivaler, der de sidste to år har måttet aflyse på grund af coronapandemien. Årets festival har således været udsolgt siden 2019, og kun 50 ud af 10.000 billetholdere har valgt at annullere deres billet og få penge retur.

Kom i stemning med Mina Okabes "Every Second" her:


ANNONCE