x

R.A.T.M. og Chris Cornell hedder nu Audioslave

R.A.T.M. og Chris Cornell hedder nu Audioslave

Tidligere Soundgarden-frontmand Chris Cornells samarbejde med de resterende Rage Against The Machine-medlemmer har nu fået et navn. De startede med at hedde Civilian, så gik de hver til sit, så dukkede der nogle demoer op på nettet, og nu er de ifølge rygter sammen igen under navnet Audioslave.

Chris Cornell begyndte at spille sammen med R.A.T.M.-medlemmerne Tom Morello, Tim Commerford og Brad Wilk i februar i 2001, kun fire måneder efter at R.A.T.M.s originale sanger Zach De La Rocha var gået ud af bandet. Det nye band, der dengang gik under navnet Civilian, begyndte at indspille et album i maj måned med Rick Rubin som producer. Det var disse indspilninger, der tidligere i år dukkede op på nettet til ulovlig downloadning.

Civilian skulle have haft deres livedebut på dette års Ozzfest-turné, men i maj måned i år valgte Chris Cornell at forlade bandet. Selv om fremtiden så sort ud for samarbejdet, var der forsatte planer om at udsende et album, dog ikke med nogen fast udgivelsesdato eller et officielt navn.

Nu lyder rygtet så, at bandet har fundet sammen igen for at færdiggøre albummet, og Sony Music har sågar oprettet en hjemmeside under navnet audioslavemusic.com. På hjemmesiden står der kun, at Audioslave er et Seattle- og Los Angeles-baseret band; desuden er der fire små ikke særligt afslørende sort/hvid-billeder. Der er dog mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev. Der gættes på, at Audioslaves debutalbum udsendes i starten af 2003.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA