x

Eminem rasende over sammenligning med Vanilla Ice

Eminem rasende over sammenligning med Vanilla Ice

Rapperen Benzino har vakt Eminems vrede ved at sammenligne denne med Vanilla Ice - den hvide rapper, der i 1990 hittede stort med "Ice Ice Baby" for hurtigt derpå at lade sig indlemme i glemmebogen - på nummeret "Pull Your Skirt Up" på Benzinos kommende album "Redemption".

På sangen rapper Benzino bl.a. følgende om Eminem: "You was unsigned hype before you ever met Dre / I birthed your little career, now you owe your life to Ray (dvs. Raymond Scott, Benzinos rigtige navn, red.)". Her refererer Benzino til det faktum, at det toneangivende amerikanske hiphop-blad The Source, som Benzino er grundlægger og medejer af, skrev meget om Eminem i starten af dennes karriere (bladet har i øvrigt også skrevet en hel del om Benzino, men det er en anden sag).

Angrebet har fået Eminem, der ikke just er kendt for at være konfliktsky, til at indspille hele to svarsange, "I Don’t Wanna" og "Nail In The Coffin", som allerede er blevet spillet på New York-radiostationen WHQT-FM. På sidstnævnte omtales Benzino som "the softest, fakest, wannabe gangster in New York".

Benzino dukkede op som rapper i midten af 90’erne som medlem af gruppen Almighty RSO, og hans første soloalbum udkom sidste år. Det blev dog ikke den helt store succes trods megen omtale i det førnævnte The Source.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA