Nyhed

Superjeg klar med andet album i februar

"Øst/Vest" bliver en dobbelt mini-cd

Den danske duo Superjeg, der er kendt for ordspilsrige dansksprogede tekster, udgiver 10. februar opfølgeren til debutalbummet "Alt Er Ego", der kom i starten af i år.

Det nye album får titlen "Øst/Vest" og kommer til at bestå af to cd’er med hver syv numre, som sælges til én cd’s pris. Grunden til det lidt usædvanlige format er, at Superjegs musik har bevæget sig i to retninger, den rockede og den elektroniske, og de to musikalske universer har nu fået hver en cd at boltre sig på. Teksterne omhandler stadig hverdagsoplevelser beskrevet både humoristisk og poetisk.

Rockdelen af "Øst/Vest" er som "Alt Er Ego" produceret af Nikolaj Nørlund, hvis selskab Auditorium også udgiver Superjeg, mens den elektroniske cd dels er produceret af 2/3 af Future 3/System, Anders Remmer og Jesper Skaaning, dels af Kim G. Hansen fra det minimalistiske electronica/rockprojekt Antenne.


"Øst/Vest" kommer bl.a. til at indeholde en coverversion af den relativt ukendte danske sanger, sangskriver og såkaldte power-hippie Carsten Hentzes "1000 km" samt sange som "Lars Tyndskids Mark" og "Gennemsnitstalent". Sidstnævnte, der bl.a. handler om, hvordan det er at "få 8 i dårlig kemi", har Klub GAFFA-medlemmer eksklusivt kunnet høre på Klub GAFFA-cd’en i november.

Dén cd er det nu for sent at få fat i, men til gengæld får folk, der kommer til Auditoriums "Fight For Glory"-arrangement lørdag d. 7. december på VoxHall i Århus, udleveret en gratis cd med alle Auditoriums artister, herunder Superjeg, hvis bidrag netop er "Gennemsnitstalent".

Ved "Fight For Glory"-arrangementet, der i sidste uge blev afholdt på Vega i København, optræder alle Auditoriums kunstnere. Foruden Superjeg er det Nikolaj Nørlunds band Rhonda Harris, Niels Skousen, Lise Westzynthius og Test. Klub GAFFA-medlemmer får stor rabat. Læs mere på klub.gaffa.dk.



ANNONCE