x

Aqua til Int. Melodi Grand Prix

Aqua til Int. Melodi Grand Prix

De danske pop-pionerer i Aqua, skal stå for pause-underholdningen ved årets Internationale Melodi Grand Prix i Parken den 12. maj. Aqua kommer til at give en otte minutters optræden, efter at de 23 deltagerlande, sluttende med Danmark, har spillet deres bidrag.

"Aqua præsenterede os for noget, der var meget mere end en musikalsk optræden. Det var simpelthen et kæmpe show, hvor folk kom ned fra tagene og op fra jorden. Jeg havde mine tvivl om, hvorvidt man kunne gennemføre det midt i Grand Prix'et. Nu har vi imidlertid været i Parken og sikret os det", siger Grand Prix-chef Jørgen Ramskov til dagbladet Politiken.

Aqua sætter også sit aftryk på det danske Børne Melodi Grand Prix, der afvikles d. 7. april og vises på DR1. Her vil Aqua's pendant til Ken - René Dif - nemlig være vært, sammen med Camilla Ottesen.

For at slutte af med lidt trivia om det Internationale Melodi Grand Prix, ligger det allerede nu fast, at antallet af togpladser mellem Fyn og Jylland vil blive firedoblet på Grand Prix-aftenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA