x

Filters forsanger tilbage efter afvænning

Filters forsanger tilbage efter afvænning

Filters forsanger Richard Patrick indskrev sig selv på en afvænningsklinik i oktober måned sidste år, lige efter at bandets tredje album ”The Amalgamut” var udsendt. Nu har han udskrevet sig selv og er i fuld gang med at arbejde igen.

Patrick skriver på Filters hjemmeside, at han er flyttet ind i et nyt hus, hvor et studie er blevet indrettet, og at han er i fuld gang med at lave ny musik.

”Studiet er blevet døbt Abyssinian West og befinder sig i gæstehuset. For at indvie mit nye Pro Tools-program er jeg gået i gang med at arbejde med en ven, jeg mødte på Family Values-turnéen. Vi er i gang med en dræber af en ny sang, sikkert til et soundtrack, der bliver udsendt til sommer. Jeg skriver også på det næste Filter-album og udvikler mit instrumentalprojekt i et band, der hedder Carpet. Så forvent disse tre nye projekter snart. Jeg er meget glad for at kunne være så produktiv nu. Min stemme føles godt, og det nye shit er dope! Jeg vil lægge billeder fra mit studie op på siden, så se frem til det. Og I skal vide, at jeg er rask, rig og vis.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA