x

Kvinden fundet skudt hos Phil Spector identificeret

Kvinden fundet skudt hos Phil Spector identificeret

Kvinden, der mandag blev fundet skudt og dræbt hos den legendariske pladeproducer Phil Spector, er nu blevet identificeret. Der var tale om den 40-årige skuespiller Lana Clarkson, der bl.a. medvirkede i B-film som f.eks. "Deathstalker", "Barbarian Queen" og "Amazon Women On The Moon". Mere om Clarkson kan læses på hendes hjemmeside.

En chauffør kontaktede politiet, da han hørte skud fra Spectors hus umiddelbart efter at have sat Spector og Clarkson af. Politiet har nu fundet det formodede mordvåben hos Spector. Ifølge politiet var der ud over Spector og Clarkson tilsyneladende ingen andre i huset på mordtidspunktet. Der forlyder ikke noget om Spectors og Clarksons indbyrdes forhold. Hverken Spector eller hans advokat, Robert Shapiro - der bl.a. har forsvaret den amerikanske fodboldstjerne O.J. Simpson og Tvind-lederen Mogens Amdi Petersen - har endnu kommenteret sagen.

Spector er nu løsladt mod en kaution på 1 million dollar. Spector var især aktiv i 1960’erne, hvor han blev kendt for sin såkaldte "wall of sound"-lyd, hvor instrumenterne ligger i mange lag oven på hinanden, og han har produceret for navne som The Ronettes, Diana Ross, The Righteous Brothers, The Ramones, Ike og Tina Turner, Leonard Cohen, The Beatles, George Harrison og John Lennon. I de senere år har han ført en tilbagetrukket tilværelse, men har dog for nylig været i studiet med Starsailor i forbindelse med indspilningerne af deres kommende, andet album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA