x

Slipknot-bassist anholdt efter biluheld

Slipknot-bassist anholdt efter biluheld

Slipknots-bassist Paul “2” Gray var i søndags, i bandets hjemby Des Moines i Iowa, involveret i et mindre biluheld. Ifølge rapporter overså Gray, der også er kendt som The Pig, et rødt stoplys og kørte ind i en anden bil kørt af en kvinde ved navn Yvette Rochon.

Rochon fortalte til den lokale presse, at Gray prøvede at forklare, hvem han var, men at hun ikke forstod, hvad han sagde da han var meget omtumlet og søvnig, og at han fortalte, at han var på medicin. ”Han skrev en check til mig, men min mand gav den til politiet; han sagde, at han var på vej til nogle prøver, og at han spillede i et rockband,” forklarer Rochon.

Betjent Larry Van Ginkel anholdt Gray, efter at han havde gennemsøgt stjernens røde Porsche fra 2001, hvori politiet fandt marihuana, kokain og to kanyler.

Derefter blev Gray transporteret til det lokale hospital for at få taget blodprøver, hvoraf resultatet ikke vides endnu.

Den 31-årige Gray blev løsladt senere søndag aften, efter at en kaution på 4300 dollars var blevet betalt. Retssagen starter den 10. juni.

Slipknot er for tiden i gang med at indspille opfølgeren til 2000-albummet ”Iowa”, med produceren Rick Rubin. Albummet er ifølge frontmand Corey Taylor bandets sidste album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA