x

Eminem har hænderne fulde

Eminem har hænderne fulde

Eminem er i fuld gang med at arbejde på sit fjerde studiealbum. Samtidig er han også i fuld gang med at hjælpe Obie Trice med dennes album samt album nummer to fra kollektivet D12.

Sangskriveren Luis Resto, der sammen med Eminem og Jeff Bass modtog en Oscar i kategorien bedste filmsang for deres "Lose Yourself" fra "8 Mile"-filmen, udtaler til billboard.com, at han arbejder sammen med rap-stjernen hver dag.

"En stor del af tiden skriver man til alle tre projekter. Man går i studiet, jammer og laver musik, som så bliver spredt her og der. Marshall (Eminem, red.) tager cd’erne hjem og lytter til dem, og nogle af tingene tiltaler ham, andre ikke," forklarer Resto.

Obie Trices Shady Records-debut "Cheers" forventes ude engang til september, D12-albummets udgivelsesdato vides endnu ikke, og Eminems soloudspil skal man vente til engang i 2004 for at høre.

Af andre Eminem-relaterede nyheder kan det nævnes, at den 64-årige irske forfatter Seamus Heaney, der i 1995 modtog Nobelprisen i litteratur, netop har rost Eminem i høje toner i BBC for hans "verbale energi".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA