x

Månedens Demo giver koncerter

Månedens Demo giver koncerter

Denne måneds demo er Roskilde-kvartetten Grow Fins. De erfarne musikere med baggrund i Spektakel, JuJu Fabulous og Afenginn har fundet hinanden omkring en fælles kærlighed til den skæve blues, som man kender den fra Tom Waits, Captain Beefheart og RL Burnside. Og de kan sagtens spille det, og føje noget personlighed til genren også.

"Der er ikke meget lyd, og der er fint plads til de mange detaljer og indfald, der giver en overbevisende live-feeling til indspilningerne. Det er gode musikere, og de spiller sammen med en naturlighed, der flyder ubesværet og understøtter den casual fornemmelse i numrene", stod der i denne måneds GAFFA, og det burde være anbefaling nok til en tur i kælderen en mørk vinteraften.

Men hvis det ikke er nok, så må opvarmningsbandet The Village Idiot være det. De har været månedens demo to gange, og er et helt unikt band på den danske scene. Med Cash, Cave og Gira som musikalske ledestjerner, er det en mørk singer/songwriter centreret omkring Kennis akustiske guitar og enorme stemme. En kæmpe oplevelse både live og på indspilninger.

Begge bands kan opleves 14. november på Lades Kælder, og senere på månedens spiller Grow Fins også på Oure Idrætshøjskole (den 20.) og i Slagelse Musikhus (den 27.).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA