x

Brødrene Olesen insisterer på idyl

Brødrene Olesen insisterer på idyl

Olesen-Olesen er i øjeblikket ved at indspille materialet til det, der skal blive til duoens femte album. Brødrene Olesen er Peter H. Olesen og Henrik Olesen. Tidligere var de hovedmænd i gruppen Greene (1986-1996), og før det i bandet Sort-Hvide Landskaber.

Peter og Henrik har siden 1997 holdt den dansksprogede rock i hævd med melankolske og melodiske sange, til mange anmelderes fryd.

Cd'en, som endnu ikke har fået en titel, udsendes i slutningen af oktober i år, og udkommer som deres tidligere udgivelser på brødrenes eget selskab Melodika. Albummet kommer til at indeholde en samling underspillede og ofte - lidt overraskende - lette og lyse sange, der musikalsk spænder fra kammerrock til minimalistisk pop.

Olesen-brødrene forklarer at "indædte, rustikke bagateller afløses af lyriske vignetter. Med få, men velvalgte ord bliver der i et lavmælt tonefald sunget om vejret, landskabet og årstiderne. Det er sange om det store i det små. Om øjeblikke af lykke og selvforglemmelse. Sange om at lave ingenting og at det – indimellem – er nok. En nøglesætning på albummet kunne være "vi insisterer på idyl" (citat fra sangen "Hårdnakket Idyl")".

Pladen indspilles, produceres og arrangeres af Olesen-Olesen i tæt samarbejde med produceren og musikeren Troels Bech i dennes studie Das Boot på Islands Brygge i København. Brødrene Olesen har tidligere arbejdet med Bech som producer. Første gang var på Greenes debutalbum "Teenage Museum".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA