x

Nyt Dicte-album 20. oktober

Nyt Dicte-album 20. oktober

Det længe ventede femte album fra Dicte, hendes første siden "This Is Cool" fra starten af 2000, har nu endelig fået fastsat en udgivelsesdato. 20. oktober kommer cd’en, der har fået titlen "Gone To Texas" - en henvisning til et udtryk fra USA i de "gode gamle dage", hvor folk hængte et skilt med dén ordlyd i døren, hvis de havde forladt hjemmet for at søge lykken andetsteds. Dicte har dog ikke forladt landet, men har til gengæld ladet sig inspirere dybt af amerikansk funk, soul, blues og pop - deraf titlen.

Dictes nye lyd, som dog blev indvarslet på "This Is Cool", har man også kunnet få en forsmag på via de to singler, hun udsendte sidste oktober og tidligere i år, "Make It Alright" (der var "Ugens Uundgåelige" på P3) og "A Good Day", og de to sange er også at finde på det nye album, der endvidere kommer til at inkludere numre som "So So Good" "No! (Let Me Hear You Say)", "The Moody Blues" og "Crawling".

Dicte kunne første gang høres i Her Personal Pain, der udgav et enkelt, men fornemt, album i 1992, "Songs From Cinema Café". I 1994 udsendte hun solo-debuten "Between Any Four Walls", i ’96 det triphop-agtige "Voodoo Vibe", i 1998 det latinsksprogede "House Of The Double Axe" med musik fra Hotel Pro Forma-teaterstykket "Dobbeltøksens Hus", som hun også medvirkede i, og i 2000 så "This Is Cool".

Dicte har i øvrigt for nylig fået en søn, og det har nok også været medvirkende til den lange ventetid på albummet. GAFFA.dk ønsker tillykke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA