x

Radioheads singler genudgives på vinyl

Radioheads singler genudgives på vinyl

Efter at have genudgivet alle fuldlængdeudgivelserne med Radiohead på vinyl sidste år har pladeselskabet Capitol nu annonceret, at de til april vil genudsende en række Radiohead-singler i specielle vinyludgaver.

Selskabet har udvalgt tolv singler inklusive "Creep" og "Karma Police", som nu udsendes i særlige 12" udgaver på 180 gram vinyl, hvor det oprindelige coverbillede vil blive trykt i det originale format på omslaget. Det fremgår ikke, om udgivelserne kommer med de oprindelige b-sider, men de sendes i hvert fald på gaden i begrænset oplag 21. april i USA.

Der er ikke noget, der tyder på, at udgivelsen sker i samarbejde med bandet selv. Udgivelserne er i hvert fald ikke nævnt på bandets officielle webside, og Radiohead har tidligere forholdt sig kritisk til udgivelsen af en "Best Of" plade, som Capitol sendte ud, efter at Radiohead havde forladt pladeselskabet.

Der foreligger lige nu ikke information om en dansk udgivelsesdato for de nye vinylsingler, men de kan forudbestilles på websiden InSound.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA