x

Lil' Kim ikke tilfreds med Notorious

Lil' Kim ikke tilfreds med Notorious

Den biografiske film om rapperen Christopher Wallace (aka The Notorious B.I.G. aka Biggie Smalls) har premiere i denne uge i USA, men allerede inden filmkritikerne har fået lov til at fælde dom over filmen, har rapperen Lil' Kim været ude med kritik. Hun er nemlig ikke tilfreds med den måde, hvorpå hun bliver portrætteret i filmen "Notorious".

Lil' Kim mødte Biggie i starten af 90'erne, og de begyndte at samarbejde, da Lil' Kim stadig var med i gruppen Junior M.A.F.I.A., der gik i opløsning efter blot at have udsendt et enkelt album. På det tidspunkt havde Kim allerede udsendt solodebutalbummet "Hard Core", der er delvist produceret af Biggie, som ikke bare var hendes mentor, men som hun også havde et romantisk forhold til.

Derfor optræder hun naturligvis også i "Notorious", men i en pressemeddelelse sendt ud via Associated Press fremgår det, at hun ikke er imponeret over den måde, hendes forhold til Biggie præsenteres i filmen.

"Filmstudiet og de involverede producere var mere interesserede i at fremstille mig som en 'karakter' end at skabe en mere interessant historie om en person med talent og selvrespekt, som det lykkedes at skabe sin egen karriere gennem hårdt arbejde".

Hun beskriver hendes rolle i filmen som et "falsk portræt" og siger, at filmen er fyldt med løgnehistorier. Det er dog ikke noget, der imponerer Voletta Wallace, der ud over at være Biggies mor også er en af filmens producenter.

"Dette er ikke en Lil' Kim-film. Det er en Christopher Wallace-fil. Hvis hun er skuffet og sur, så er det hendes problem".

"Notorious" har amerikansk biografpremiere 16. januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA