x

Glasvegas vil hylde Suicide

Glasvegas vil hylde Suicide

I september sidste år kom det frem, at pladeselskabet Blast First Petite havde valgt at fejre Suicide-frontmanden Alan Vega ved at udgive en stribe ep'er med coverversioner indspillet af kendte kunstnere. Vega fyldte nemlig 70 sidste år, og derfor havde blandt andre Bruce Springsteen, Primal Scream, Peaches, Grinderman og Spiritualized sagt ja til at medvirke i projektet.

Netop Primal Scream, eller rettere bandets frontmand Bobby Gillespie, er nu også involveret i at få Glasvegas med i projektet. Gillespie er som medlemmerne af Glasvegas fra den skotske by Glasgow, og da han hørte, at Glasvegas-frontmanden James Allan er stor fan af Suicide, tog han kontakt til gruppen.

Til NME siger James Allan dog, at det endnu ikke er helt sikkert, at projektet bliver til noget.

"Jeg er ikke helt sikker, men jeg skal muligvis lave en Suicide-cover for Bobby Gillespie, fordi han også har lavet en. Jeg ved endnu ikke, om det kommer til at ske, men jeg håber, det gør, fordi jeg respekterer virkelig bandet".

Hos pladeselskabet Blast First Petite kan man se, hvilke kunstnere der allerede har udgivet Suicide-sange, og hvilke udgivelser, der er på vej.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA