x

Oh No Ono udgiver nyt album

Oh No Ono udgiver nyt album

Den 20. april i år er datoen, hvor Oh No Ono smider deres andet album på gaden, som skal forsøge at følge op på deres anmelderroste debut "Yes" fra 2006. "Yes" fik ikke bare gode anmeldelser her i landet, men blev også rost af udenlandske medier såsom NME, Q og Uncut.

Opfølgeren kommer til at indeholde 10 skæringer med ambitiøs pop, og et par smagsprøver på sangtitler er "Miss Miss Moss", "Eleanor Speaks", "Swim", "Icicles" og "Helplessly Young". I forbindelse med selve pladen og indspilningen af den siger bandet i pressemeddelelsen:

“Sangene og deres univers inspirerede os til at finde de optimale steder at indspille, såsom strande i det sydsjællandske, kirkerum, kældre, lofter, på åbent hav, under vand, i skove, fabrikshaller og selvfølgelig i regulære studier. Vi er meget glade for, det endelige resultat, og det kribler i vores kroppe for at få det ud til alle, der har lyst til at tage imod det.“

Foruden udgivelsen af det nye album, der dog ikke er navngivet endnu, giver Oh No Ono blandt andet koncerter i Pumpehuset i København den 14. maj, på Kulturmaskinen i Odense den 15. maj og på Studenterhuset i Ålborg den 22. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA