x

Annika Aakjær på turné med Allan Olsen

Annika Aakjær på turné med Allan Olsen

Den nordjyske sangerinde Annika Aakjær skal med som support for Allan Olsen fra den 25. februar til den 14. marts i år. Hun skal i alt optræde 12 gange rundt om i Danmark som support for Olsen, som hun blandt andet af DR er blevet sammenlignet en del med. DR beskrev hende som "...en ung, trodsig og satirisk udgave af den ældre sanger og sangskriver Allan Olsen."

Annika Aakjærs debutalbum "Lille Filantrop" udkom i maj måned sidste år, og modtog megen god kritik hos anmelderne. Her på GAFFA giv vi den folk-rock-agtige (i mangel på et bedre ord) plade fem ud af seks mulige stjerner. Ifølge et blog-indlæg på sin myspace-side skal Aakjær også snart i studiet igen for at påbegynde indspilningerne til hendes nye plade, der ligesom debuten skal produceres af Henrik Marstal.

Indspilningerne til den nye plade skulle gerne begynde i løbet af februar måned, men udgivelsen af pladen bliver sandsynligvis først engang til efteråret. Mange af sangene til den kommende udgivelse er skrevet i vinter og bliver på det tekstuelle niveau nok en smule mere dystre, ifølge Aakjær selv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA