x

Slipknot og Madness på Roskilde Festival

Slipknot og Madness på Roskilde Festival

Nu er det blevet offentiggjort, at både det maskeklædte metal-band Slipknot og ska-pop-bandet Madness begge skal spille på dette års Roskilde Festival, der også gæstes af velkendte Coldplay.

Amerikanske Slipknot kom i 2004 med på Roskilde Festival efter et afbud, men denne gang festivalen altså lagt billet ind god tid i forvejen. Det ni mand store band har senest udgivet det anmelderroste album "All Hope Is Gone" fra 2008, der blandt andet her på GAFFA fik seks ud af seks mulige stjerner og blev kaldt "den foreløbige kulmination på de nis metalherredømme".

Vi har tidligere her på GAFFA.dk gjort opmærksom på spekulationer omkring Madness' optræden til Roskilde Festival 2009, men nu er spekulationerne altså bekræftet. Bandet havde deres storhedstid i 1980'erne, hvor de i løbet af årtiet tilbragte hele 214 uger på Storbritaniens single-hitliste, og var dermed sammen med UB40 den gruppe, der lå længst tid på hitlisten i løbet af 80'erne.

Det seneste album fra Madness hedder "The Dangermen Sessions Vol. 1" og er fra 2005, men der er planer om at udgive en ny plade i løbet af marts måned 2009 under titlen "The Liberty of Norton Folgate".

Nu er det altså officielt at Coldplay, Slipknot og Madness skal spille på Roskilde Festival 2009, der er fra den 2. til den 5. juli 2009 med warm-up fra den 28. juni kl. 08.00. Billetter til Roskilde Festival 2009 kan købes på festivalens online billetsalg samt via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA