x

Lampshade sætter bandet i bero

Lampshade sætter bandet i bero

Lampshade har netop udsendt minialbummet "Stop Pause Play", der følges på med en stribe koncerter i starten af marts. Den korte turné afsluttes med en koncert på Loppen 7. marts og efter det er det slut med Lampshade i et godt stykke tid.

Den længere pause, bandet vil holde, kommer efter en periode, hvor de har holdt en lang pause for at fokusere på andre projekter. Det er disse projekter, der igen trækker, og for frontfiguren RebekkaMaria handler det naturligvis om det succesfulde soloprojekt As In RebekkaMaria, hvor hun spiller sammen med blandt andre Lampshades Johannes Dybkjær Andersson. Henric Claesson og Adam Jacobsson fra gruppen vil i stedet dedikere deres tid til deres nye band This Is Head.

I en pressemeddelelse fremgår det, at "turneen går under navnet "Thank You, Goodnight", og kan være det sidste, vi hører fra det dansk/svenske musikkollektiv i et stykke tid, da bandet endnu ikke ved, om de stopper eller blot trykker på pauseknappen efter otte år på de europæiske landeveje".

Udover "Stop Pause Play" har gruppen til dato udsendt plader "Let's Away" ("2006") og "Because Trees Can Fly" (2003).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA