x

Black Rebel Country Club?

Black Rebel Country Club?

Black Rebel Motorcycle Club har planer om, at deres næste album skal vise en mere tilbagelænet, roots-agtig og back-porch-Americana-inspireret side af bandet. Guitarist Peter Hayes fortæller XFM, at "Vi har haft en række sange liggende et stykke tid, der ikke lyder som det, vi normalt laver. Meget rootsy og back porch-agtigt ... country, gospel og bluesagtige ting".

"Det er noget ret stærkt materiale. Vi har før i tiden ikke haft så meget tillid til lige den side af vores sangskrivning, vi har altid underspillet den, men i løbet af det sidste års tid synes vi, at de nye ting, vi har fundet på, er så godt som noget, vi nogen sinde har lavet. Det bliver spændende at se, hvordan det kan komme til at fungere i forbindelse med en plade."

Sangene skal efter planen indgå på bandets næste album, deres tredje. "Jeg elsker den simple side af rock’n’roll. Jeg kan lide, at musikken ikke spørger om for meget hele tiden, og det er fedt bare at fyre den af – det var dér, drømmen begyndte, ikke?"

Tidligere på året fortalte bassisten Robert Turner NME, at bandets seneste udgivelse – den roste "Take Them On, On Your Own" - var mere rå og naturlig: "Det er sådan, vi lyder, når vi spiller live. Vi er blevet mere sammenspillede som gruppe, og vi har rent faktisk lært at spille på vores instrumenter".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA