x

Joan As Police Woman kommer til København

Joan As Police Woman kommer til København

Enhver historie om Joan Wasser inkluderer altid en reference til samarbejdet med Antony & The Johnsons og Rufus Wainwright. Men på to soloudgivelser og til flere danske koncerter har sangskriveren, der optræder under navnet Joan As Police Woman, bevist, at hun sagtens kan på egen hånd. Har man ikke selv allerede oplevet dette, så opstår der nu en ny mulighed, når hun vender tilbage til Danmark 13. juli.

Sidst Wasser gæstede Danmark var i oktober 2008, hvor hun spillede i Vega og Voxhall, og sidstnævnte koncert blev anmeldt af GAFFA, der specielt roste afslutningen på koncerten:

"Selvom Joan Wassers afdæmpede sange er hendes bedste, nåede koncerten dog et andet højdepunkt med en fortolkning af Jimi Hendrix' "Fire", som Wasser fremførte i en nærmest soulet udgave, hvor hendes medmusikere også fik lejlighed til at trykke den lidt af til en afveksling. Nakkehårene kom dog op igen med sidste ekstranummer, "Real Life", hvor Wasser var alene på scenen, bortset fra smukke korvokaler fra trommeslager Parker Kindred".

Der har desuden været fine anmeldelser til begge Wassers fuldlængde-udgivelser, hvor den seneste, "To Survive", udkom i juni 2008. Mon ikke der vil komme materiale fra begge udgivelser, når Joan As Police Woman i Lille Vega 13. juli.

Billetsalget til koncerten starter fredag 17. april klokken 10:00 via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA