x

Scarlett Johansson laver nyt album

Scarlett Johansson laver nyt album

Scarlett Johansson debuterede i 2008 med albummet "Anywhere I Lay My Head", der, med undtagelse af en enkelt sang skrevet af Johansson selv, bestod af nyfortolkninger af gamle Tom Waits-sange. Efterfølgende har hun prøvet kræfter med Jeff Buckleys "Last Goodbye" til et soundtrack, men nu er hun klar til at synge på noget originalt materiale.

Det er dog ikke Johansson selv, der har skrevet sangene til det kommende album "The Break Up Album", men derimod sangskriveren Pete Yorn, der debuterede i 2001 med albummet "musicforthemorningafter" og siden har udsendt yderligere to fuldlængde udgivelser. Han er dog ikke helt ubekendt med at skrive til kvinder, da hans sagde er blevet fortolket af både Dixie Chicks og Nancy Sinatra.

Nu er de to så gået sammen om et nyt projekt, hvor de synger duet på otte sange skrevet af Yorn samt nummeret "I Am The Cosmos" skrevet af Chris Bell fra Big Star. Inspirationen til projektet kom til Yorn i en drøm inspireret af Serge Gainsbourgs indspilninger med Brigitte Bardot, og ifølge avisen USA Today indspillede Johansson sine vokaler på to dage.

Første single fra albummet bliver sangen "Relator" og kan lige nu høres på websiden TheBreakUpAlbum og er ikke ulig materialet på duetalbummet "Volume 1" med She & Him, der udkom sidste år.

"The Break Up Album" udsendes 8. september, men allerede 23. juni kan man investere i Pete Yorns fjerde album "Back And Fourth".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA