x

Hymns From Nineveh udgiver debut

Hymns From Nineveh udgiver debut

Jonas Petersen stod bag al tekst og musik i nu hedengangne Attrap, og han har længe været aktiv i solo-projektet Hymns From Nineveh, som han har optrådt med på både Spot Festival, i Vestre Fængsel og på den norske Seaside Festival.

Ved Hymns From Ninevehs optræden på sidste års Spot Festival uddelte GAFFAs Mikkel Elbech fem ud af seks stjerner og gav koncerten følgende ord med på vejen:

”Sangene indeholder, trods deres skrabede udtryk, en frygtelig masse, ikke mindst på grund af de indholdsrige tekster, som bestemt fortjener at blive lyttet til meget grundigere, end det ved en koncert som denne umiddelbart er muligt. […] Det forbliver en stille koncert hele vejen igennem, men der er ikke på noget tidspunkt et ønske om, at den skal eksplodere og hæve støjniveauet. Tværtimod rammes der plet, og man tilbydes som publikum indblik ind i en verden, hvor følelserne bedst udtrykkes gennem afdæmpede hymner snarere end storladent råberi.”
Det er Good Tape Records, som udgiver Hymns From Ninevehs kommende album, og pladeselskabets direktør, Mads Vraa fortæller om sin oplevelse med Jonas Petersens kristent funderede musik:

”Jeg er erklæret ateist og havde betænkeligheder ved at udgive en kristen musiker. Men jeg har enorm respekt for Jonas og hans hengivelse. Han fremfører ikke bare sin musik, han er sin musik. Hans tilstedeværelse og spiritualitet er så dybfølt og intens, at hans musik rammer noget essentielt i mig: en altoverskyggende kærlighed.”

Mens fans af Attrap og Hymns From Nineveh venter på det kommende album fra sidstnævnte, kan de fordrive tiden med den nye remix-ep fra Attrap, der har fået titlen ”Digitalism!” og, som titlen antyder, kun udkommer digitalt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA