x

Malk De Koijn giver opvarmningskoncert

Malk De Koijn giver opvarmningskoncert

Søndag 14. juni offentliggjorde den gendannede gruppe Malk De Koijn på deres MySpace-side, at de ville spille en intimkoncert på Jazzhouse 24. juni for at varme op til deres kommende koncert på Roskilde Festival. Ikke overraskende blev koncerten hurtigt udsolgt.

Koncerten på Roskilde Festival blev ellers slået op som sommerens eneste mulighed for at opleve de tre rappere i Malk De Koijn. Alligevel har trioen nu valgt at pudse formen af foran et publikum, inden de skal samles igen for første gang i fem år på en af landets helt store scener.

Det forventes, at Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki vil dukke op på Roskilde med det helt store show. Det bliver der næppe plads til på Jazzhouse, hvor gruppen kun skal optræde foran 400 gæster. Men de vil til gengæld formodentlig få lov til at nyde et tidligt genhør med masser klassiske tracks fra udgivelserne "Smash Hit I Aberdeen"og "Sneglzilla".

Der blev ikke reklameret for koncerten andre steder end på MySpace, men alligevel blev der hurtigt udsolgt. Men de vakse få kan altså opleve Malk De Koijn på Copenhagen Jazzhouse 24. juni, og resten kan se dem på dette års Roskilde Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA