x

Calvin Harris er endelig blevet færdig

Calvin Harris er endelig blevet færdig

Der har været så stor efterspørgsel på et nyt album fra engelske Calvin Harris, at han sidste år måtte fabrikere en historie om at have mistet en harddisk med musik i en lufthavn for at få mere tid til at blive færdig med album nummer to. Men nu har han endelig fået snøvlet sig færdig og kan nu berette, at han vil udsende "Ready For The Weekend" til august.

Calvin Harris brød i 2007 igennem med singlen "Acceptable In The 80s" fra debuten "I Created Disco". Også singlen "The Girls" var en stor succes i hjemlandet, og som livenavn har han også gjort sig bemærket med shows, der blandede livemusik med Harris i rollen som dj.

I foråret samarbejdede Harris med Dizzee Rascal på singlen "Dance Wiv Me", og han har også fungeret som producer for navne som Sophie Ellis-Bextor og Kylie Minogue. Men nu skal det altså handle om Harris' andet album, der som nævnt hedder "Ready For The Weekend".

Næste single er titelnummeret, det udsendes 10. august. Her leveres vokalen af Mary Pearce, og også inkluderet er remix af High Contrast, Fake Blood og Dave Spoon. Den følger op på singlen "I'm Not Alone", der sammen med Rascal-kollaborationen og sange som "Relax" og "Worst Day" vil kunne findes på den kommende plade.

Harris siger til NME, at det kommende album vil indeholde"massive riffs og store hænderne-i-luften- øjeblikke", så det lyder, som om der er noget at se frem til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA