x

Slow Train optaget på kommende Hôtel Costes-cd

Slow Train optaget på kommende Hôtel Costes-cd

Morten Varano fra det tidligere Puddu Varano kan snart høres over hele europa med sit nye band Slow Train. Hele tre af de helt store europæiske compilation-albums, der koncentrerer sig om den elektronisk musik, har valgt at inkludere sange fra debutalbummet, som udkom herhjemme i april måned.

Sangen "In The Black Of Night" bliver første track på den kommende "Hôtel Costes"-opsamling. De tidligere har solgt omkring 250.000 eksemplarer på verdensplan. Sangen "Trail Of Dawn" er inkluderet på den sjette udgave af "Buddha Bar"-serien, og sidst er sangen "Naturally" inkluderet på compilationen "Saint Germain Des Pres Café IV".

– Hôtel Costes har haft et stort ansvar for udbredelsen af hele lounge-kulturen, og har været med til at skabe stor interesse for en masse små navne, fortæller Morten Varano til GAFFA.dk. Han fortsætter:
– Gotan Project blev f.eks. opdaget på den måde. Deres debut-cd blev forudbestilt i en masse eksemplarer, fordi de havde været på alle de store compilations.

Slow Train, der også består af sangerinden Lady Z (billedet), udsender debutalbummet "Illigal Cargo" i resten af Europa i februar måned.

Respekt for udvalg
Hele lounge-bølgen og de tilhørende compilations er ofte kritiseret for at være tandløse. Varano mener ikke, at det gælder Slow Trains bidrag:

– Jeg havde faktisk aldrig regnet med at "In The Black Of Night" kunne nå til en Costes-compilation. Det er ret hårdt og ikke særlig lounge-orienteret. Jeg har egentlig meget respekt for valget af det nummer, siger han til GAFFA.dk.

Slow Train kan opleves live på Rust i København, d. 8. nov


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA