x

Panic At The Disco forvandlet til duo

Panic At The Disco forvandlet til duo

Halvdelen af Panic At The Disco har netop lagt en besked op på gruppens MySpace-side, hvor man kan læse, at to af gruppens medlemmer har besluttet sig for at gå nye veje. Det betyder, at Panic At The Disco nu består af sanger Brendon Urie og trommeslager Spencer Smith (billedet), mens Ryan Ross og Jon Walker vil prøve lykken i et nyt band.

Panic At The Disco debuterede i 2005 med "A Fever You Can't Sweat Out", men allerede mindre end et år senere forlod bassisten Brent Wilson bandet. Han har dog senere udtalt, at han blev fyret, og hans plads blev hurtigt fyldt af Jon Walker.

Men nu har både Walker og guitaristen Ryan Ross altså besluttet sig for at gå egne veje, hvilket altså betyder, at Panic At The Discoer blevet reduceret til en duo. Ifølge indlægget planlægger Brendon og Spencer at køre videre, hvilket tyder at den turné, der igangsættes til august, vil blive afviklet som planlagt. I et indlæg skrevet af de to tilbageværende medlemmer, understreger de, at de ser positivt på fremtiden, og at de er i gang med at skrive nye sange.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA