x

The Storm færdige med andet album

The Storm færdige med andet album

The Storm har nu afsluttet indspilningerne af deres andet album, opfølgeren til "Where The Storm Meets The Ground" fra februar 2008. Det fortæller gruppens mandlige halvdel, Johan Wohlert, på gruppens MySpace-profil. Han skriver videre: "Normalt sover jeg i to uger, når vi har færdiggjort et album, men denne gang er det anderledes. Vi er meget begejstrede for albummet, for at sige det mildt."

Hvornår det nye album udkommer, vides endnu ikke, men da gruppen har en koncert i Lille Vega 19. november, må man gå ud fra, at pladen er udgivet inden denne dato.

Hvor The Storm indspillede deres debut i USA med den engelske stjerneproducer Roy Thomas Baker (Queen, Gasolin', Smashing Pumpkins med flere), har gruppen denne gang indspillet albummet i Ribe hos Jacob Hansen, der især er kendt for en lang række metalproduktioner, ikke mindst alle Volbeats tre album.

The Storms debutalbum fik noget blandede anmeldelser - alt fra to stjerner i GAFFA til fem i BT. Flere anmeldere mente ikke, kombinationen af Pernille Rosendahls lyse stemme og den massive rock-guitarbund og den pompøse produktion var den allermest elegante, mens andre var begejstrede for netop denne sammenstilling. Under alle omstændigheder bliver det spændende, hvad Pernille Rosendahl og Johan Wohlert denne gang har fundet på, og GAFFA holder naturligvis skarpt øje med flere nyheder fra The Storm-lejren.

Gruppen har denne sommer luftet to nye sange live, "Pass For A Lonely Person" og "Are Your Shoes Too Tight?", som man må formode er at finde på det nye album.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA