x

Malk De Koijns koncerter udsolgt flere steder

Malk De Koijns koncerter udsolgt flere steder

24 timer. Så lang tid tog det for spilletstedet Train i Århus at sælge de 850 billetter til Malk de Koijn-koncerten til den 23. oktober. De to koncerter i Store Vega den 13. og 14. november er også forlængst udsolgt, mens Studenterhuset i Ålborg har udsolgt i reelt forsalg, og sælger de sidste 50 billetter i deres café på fredag klokken 11.30, når Studenterhuset åbner efter sommerferien.

Kun på Posten i Odense og i Horsens Ny Teater er der stadig billetter i salg.

Tue Track, Blæs Bukki og Geolo G blev gendannet til årets Roskilde Festival, hvor deres helt overlegne præstation foran et fyldt Arena-telt udløste seks stjerner hos GAFFAs anmelder:

"Geo, Tue og Blæs bankede en fest op, som var rigeligt stor og funky til de næsten 20.000 fremmødte og ekstremt forventningsfulde fans. Phantastisk, De Rigtige McCoys og Musclebundt gav god grund til at nikke med nakken, og viste tydeligt, hvad der gør Malk de Koijn til Danmarks i særklasse bedste hiphoporkester. De laver ganske enkelt bedre beats og skriver bedre tekster, end alle de andre, og med den slags materiale er det svært at fejle."

Undervejs i dén koncert antydede trioen, at der var en ny plade på vej, ligesom de fik spillet flere nye numre, som de miksede ind mellem nyklassiskere som "Fågt Up I Skalle" og "Vi Tager Fuglen På Dig". Malk De Koijn nåede at lave to studiealbum, "Smash Hit In Aberdeen" (1998) og "Sneglzilla (2002)", inden de stoppede i 2004.

Siden har gruppens medlemmer blandt andet medvirket i teaterstykkerne "Peer Gynt" på Betty Nansens Teatret i 2006 og "Biblen" på Nørrebro Teater i 2008. Tue Track gik i gang som producer og startede en solokarriere som Track72, mens allestedsnærværende Blæs Bukki var medlem af Bikstok Røgsystem (som for nyligt blev gendannet på Skanderborg Festival) og nu er rimsmed i Balstyrko.

Turnéplan:

Fredag den 9. oktober: Studenterhuset, Aalborg
Lørdag den 10. oktober: Posten, Odense

Fredag den 23. oktober: Train, Århus
Lørdag den 24. oktober: Horsens Ny Teater, Horsens

Fredag den 13. november: Store Vega, København
Lørdag den 14. november: Store Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA