x

Stor dubstep-fest i Vega

Stor dubstep-fest i Vega

De sidste par år har den hårdtpumpede dubstep-musik med den dyyybe, dyyybe bas sat gang i dansegulvene overalt i verden, og nu holder Vega Natklub i København et storstilet dubstep-arrangement 16. oktober. Der er dog ikke kun dubstep på programmet, idet den over ti år gamle søstergenre drum'n'bass - som har fået lidt af en renæssance i forbindelse med dubstep-følgen - også vil sætte fut i publikum.

Fra klokken 22 vil aftenen byde på nogle af de mere markante kunstnere inden for de to genrer. Fra dubsteppens verden får arrangementet besøg af et af scenens nye håb, den engelske dj og producer Joker, som også kunne opleves til festivalen Raw i Københavns havn tidligere på måneden. Joker blev af det respekterede Pitchfork Magazine udråbt til "bedste producer i 2008". Hans seneste udgivelse, "Kapsize002", blev endvidere udsolgt i England på blot to dage, oplyser Vega.

Joker suppleres af MC Nomad, der vil levere rap til de tunge numre, mens Rustie fra Glasgow som support vil spille et dj-sæt. Hele OHOI!-teamet alias 2000F, Tim Driver, DJ JSL og Kristobal vil også være at finde bag dj-pulten.

Foruden dubstep omfatter arrangementet også som nævnt søstergenren drum'n'bass i form af blandt andre kvartetten Dirty Phonics fra Paris. De fire afvikler et efter sigende eksplosivt live-sæt på trommemaskiner, pladespillere og samplere. Og der er vist noget om snakken, at dømme efter dette videoklip.

Derudover vil den danske gruppe F.U.K.T. også optræde. De er kendte for at levere hårdtpumpet underholdning med deres hårdtslående drum'n'bass, som leveres 100 procent live med såkaldt rigtige instrumenter - ikke mindst, selvsagt, bas og trommer. F.U.K.T. er i øvrigt snart klar med et livealbum, der giver gode eksempler på deres højenergiske koncertpræstationer.

Visuals bliver leveret af Same Same.

Find billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA