x

Josh Rouse glæder sig til festugekoncert

Josh Rouse glæder sig til festugekoncert

I morgen tirsdag spiller den amerikanske sanger og sangskriver Josh Rouse på VoxHall i forbindelse med de såkaldte "Medium Rare Sessions"-koncerter, hvor en række markante internationale sangskriver og vor egen C.V. Jørgensen er blevet sat sammen med Århus-bandet The DeSoto Caucus. Og Josh Rouse glæder sig, fortæller han til GAFFA og åbner også for muligheden for flere koncerter med The DeSoto Caucus:

GAFFAs Lars Löbner Jeppesen blandt andet stillede Josh Rouse følgende spørgsmål:

Du er ikke bange for at spille en koncert, hvor du kun har haft én dag til at øve med bandet?

- Faktisk ikke, for det har jeg tidligere gjort på en verdensturné, hvor jeg spillede med en ny strygerkvartet hver aften. Den gang øvede vi kun sammen til lydprøven, og det gik virkeligt godt. Men det er lidt anderledes at spille med en ny trommeslager og bassist, så vi må se, om vi har en god kemi. Jeg håber virkeligt det fungerer, for jeg er faktisk på udkig efter en ny rytmesektion her i Europa, så hvis det går godt, kan det være, at de har lyst til at spille flere koncerter med mig.

Josh Rouse fortæller også, at han blandt andet spiller en coverversion af "Cotton Eyed Joe", og ja, det er den med Rednex, men der er i virkeligheden tale om en gammel sang, og Rouses fortolkning minder ikke det mindste om Rednex, forsikrer han.

Læs hele interviewet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA